Girit Adası Deprem - kuranı kerimden ayeler panosundaki Pin / Avrupa sismoloji merkezi'nin verilerine göre yunanistan'da 6,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Yunanistan'ın girit adası'nda 5,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad ise saat 09.17'de ege denizi'nde . Enkaz altında kalan bir kişi hayatını kaybetti. Girit'teki depremin hemen ardından kerpe adası'nda 4,5 ve zakros adası'nda 4,1 büyüklüğünde depremler meydana geldi. Avrupa sismoloji merkezi'nin verilerine göre yunanistan'da 6,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. kuranı kerimden ayeler panosundaki Pin
kuranı kerimden ayeler panosundaki Pin from i.pinimg.com
Yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı. Adada bir kilisenin yıkıldığı depremin ardından kerpe ve zakros'ta da sarsıntılar . Avrupa sismoloji merkezi'nin verilerine göre yunanistan'da 6,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad depremin 12.24'te meydana geldiğini duyurdu. Atina jeodinamik enstitüsü, depremin merkez üssünün denizde olduğunu duyurdu. Enkaz altında kalan bir kişi hayatını kaybetti. Özellikle kandiye civarında yüzlerce insan öldü .

Özellikle kandiye civarında yüzlerce insan öldü .

Avrupa sismoloji merkezi'nin verilerine göre yunanistan'da 6,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı. Afad deprem dairesi, depremin 6 kilometre derinlikte meydana geldiğini . Adada bir kilisenin yıkıldığı depremin ardından kerpe ve zakros'ta da sarsıntılar . Enkaz altında kalan bir kişi hayatını kaybetti. Atina jeodinamik enstitüsü, depremin merkez üssünün denizde olduğunu duyurdu. Sitia/estiye ise neredeyse tamamen yıkıldı. Afad depremin 12.24'te meydana geldiğini duyurdu. Girit'teki depremin hemen ardından kerpe adası'nda 4,5 ve zakros adası'nda 4,1 büyüklüğünde depremler meydana geldi. Buna göre deprem, girit'in doğusundaki zakros köyünün 23 kilometre . Yunanistan'ın girit adası'nda 5,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Akdeniz'de deprem4.3 büyüklüğündeki sarsıntının merkez üssü, yunanistan'ın girit adası'na 104 kilometre mesafede.

Buna göre deprem, girit'in doğusundaki zakros köyünün 23 kilometre . Afad depremin 12.24'te meydana geldiğini duyurdu. Resmo ve hanya depremden daha az etkilendi. Yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad deprem dairesi, depremin 6 kilometre derinlikte meydana geldiğini .

Avrupa sismoloji merkezi'nin verilerine göre yunanistan'da 6,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Girit Adası açıklarında deprem! â€
Girit Adası açıklarında deprem! â€" Sözcü Gazetesi from i.sozcu.com.tr
Sitia/estiye ise neredeyse tamamen yıkıldı. Girit'teki depremin hemen ardından kerpe adası'nda 4,5 ve zakros adası'nda 4,1 büyüklüğünde depremler meydana geldi. Girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad deprem dairesi, depremin 6 kilometre derinlikte meydana geldiğini . Akdeniz'de deprem4.3 büyüklüğündeki sarsıntının merkez üssü, yunanistan'ın girit adası'na 104 kilometre mesafede. Afad ise saat 09.17'de ege denizi'nde . Yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı. Resmo ve hanya depremden daha az etkilendi.

Buna göre deprem, girit'in doğusundaki zakros köyünün 23 kilometre .

Adada bir kilisenin yıkıldığı depremin ardından kerpe ve zakros'ta da sarsıntılar . Girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Avrupa sismoloji merkezi'nin verilerine göre yunanistan'da 6,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Avrupa akdeniz sismoloji merkezi tarafından yapılan açıklamada, yunanistan'ın girit adası'nda 6.3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği . Buna göre deprem, girit'in doğusundaki zakros köyünün 23 kilometre . Girit'teki depremin hemen ardından kerpe adası'nda 4,5 ve zakros adası'nda 4,1 büyüklüğünde depremler meydana geldi. Yunanistan'ın girit adası'nda 5,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Akdeniz'de deprem4.3 büyüklüğündeki sarsıntının merkez üssü, yunanistan'ın girit adası'na 104 kilometre mesafede. Yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı. Yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad deprem dairesi, depremin 6 kilometre derinlikte meydana geldiğini . Afad depremin 12.24'te meydana geldiğini duyurdu. Özellikle kandiye civarında yüzlerce insan öldü .

Afad depremin 12.24'te meydana geldiğini duyurdu. Avrupa sismoloji merkezi'nin verilerine göre yunanistan'da 6,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sitia/estiye ise neredeyse tamamen yıkıldı. Yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Buna göre deprem, girit'in doğusundaki zakros köyünün 23 kilometre .

Buna göre deprem, girit'in doğusundaki zakros köyünün 23 kilometre . Son Dakika: Yunanistan’ın Girit Adası’nda 6.5
Son Dakika: Yunanistan’ın Girit Adası’nda 6.5 from i2.wp.com
Afad deprem dairesi, depremin 6 kilometre derinlikte meydana geldiğini . Girit'teki depremin hemen ardından kerpe adası'nda 4,5 ve zakros adası'nda 4,1 büyüklüğünde depremler meydana geldi. Resmo ve hanya depremden daha az etkilendi. Adada bir kilisenin yıkıldığı depremin ardından kerpe ve zakros'ta da sarsıntılar . Özellikle kandiye civarında yüzlerce insan öldü . Yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı. Avrupa akdeniz sismoloji merkezi tarafından yapılan açıklamada, yunanistan'ın girit adası'nda 6.3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği . Avrupa sismoloji merkezi'nin verilerine göre yunanistan'da 6,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Enkaz altında kalan bir kişi hayatını kaybetti.

Enkaz altında kalan bir kişi hayatını kaybetti. Girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad ise saat 09.17'de ege denizi'nde . Avrupa sismoloji merkezi'nin verilerine göre yunanistan'da 6,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad deprem dairesi, depremin 6 kilometre derinlikte meydana geldiğini . Buna göre deprem, girit'in doğusundaki zakros köyünün 23 kilometre . Avrupa akdeniz sismoloji merkezi tarafından yapılan açıklamada, yunanistan'ın girit adası'nda 6.3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği . Özellikle kandiye civarında yüzlerce insan öldü . Atina jeodinamik enstitüsü, depremin merkez üssünün denizde olduğunu duyurdu. Yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı. Sitia/estiye ise neredeyse tamamen yıkıldı. Girit'teki depremin hemen ardından kerpe adası'nda 4,5 ve zakros adası'nda 4,1 büyüklüğünde depremler meydana geldi.

Girit Adası Deprem - kuranı kerimden ayeler panosundaki Pin / Avrupa sismoloji merkezi'nin verilerine göre yunanistan'da 6,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.. Yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı. Enkaz altında kalan bir kişi hayatını kaybetti. Akdeniz'de deprem4.3 büyüklüğündeki sarsıntının merkez üssü, yunanistan'ın girit adası'na 104 kilometre mesafede. Atina jeodinamik enstitüsü, depremin merkez üssünün denizde olduğunu duyurdu. Avrupa akdeniz sismoloji merkezi tarafından yapılan açıklamada, yunanistan'ın girit adası'nda 6.3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği .